The Designer

Ibtissam groeide op tussen de stoffen en naaibenodigdheden van haar moeder, waar haar liefde voor mode ontstond. Tijdens haar studie Communicatie & Public Relations ontwikkelde Ibtissam zich aan de zijlijn als een jonge tiener-ondernemer in de bruidsmode. Haar fascinatie voor bruidsjurken werd hierdoor alleen maar sterker. Deze fascinatie, gecombineerd met haar passie voor mode en het vieren van het vrouwelijke figuur, inspireerde haar om in 2017 haar eigen modemerk te starten, nu bekend als Galleria Gharib.

Om haar ontwerpvaardigheden verder te verfijnen, volgde Ibtissam een opleiding Modeontwerp in de modehoofdstad van de wereld, Parijs. Anno nu, zes jaar later, variëren haar ontwerpen van tijdloos tot modern en uniek. Elke jurk wordt zorgvuldig gemaakt om de unieke essentie van elke bruid vast te leggen.

Bij Galleria Gharib zetten Ibtissam en haar team zich volledig in om elke bruid zich mooi, zelfverzekerd en geliefd te laten voelen op hun speciale dag. Ze zijn trots op het creëren van op maat gemaakte kleding met specialisatie in bruidskleding die perfect de unieke persoonlijkheid van elke vrouw weerspiegelt, waardoor ze vreugde brengen op de belangrijkste dag van hun leven. Met Galleria Gharib investeer je niet alleen in een jurk, maar in een unieke ervaring die je een leven lang zult koesteren.