Je Droomjurk Op Maat Gemaakt

Heb je al jaren van je droomjurk gedroomd en al de details uitgekozen? Of was je nog helemaal niet aan het nadenken over je jurk totdat je plots een verlovingsring rondom je vinger had?

Wat je gevoel ook is bij een trouwjurk. Het is een feit dat trouwjurken met een hoop druk komen. Het is waarschijnlijk het duurste kledingstuk dat je ooit zult kopen en of je nou een groot balzaal- of intiem feest houdt, de jurk zal de toon zetten voor je bruiloft als geheel. All eyes on you!

Kopen kan dus spannend, stressvol en onbekend aanvoelen. Een nieuwe wereld gaat voor je open met een geheel nieuwe taal: tulle, A-lijn, sissi jurken, zeemeermin effect, bustier, draperen, bootlijn en ga zo maar voort. Bovendien doen steeds meer bruiden meerdere jurken aan. Een jurk voor de gemeente/kerk en een jurk voor het feest/receptie. Wat je al helemaal in de war brengt. Daarom begeleiden we je graag in het uitkiezen van de perfecte jurk(en).

Met alle ogen op je gericht en onvergetelijke foto’s om te bewonderen als herinneringen, wil je er dus op je grote dag perfect uitzien. Maar wat is perfect voor jou? Voor de ene bruid is het een extravagante baljurk die in een Disney film past. Voor de andere bruid is het een sexy, strakke zeemeermin jurk die al je rondingen knuffelt of misschien wil je wel iets wat comfortabel genoeg is om los te kunnen gaan op de dansvloer.

Wat je voorkeur ook mag zijn. Bij Galleria Gharib is zo goed als alles mogelijk. GG bestaat bijna zes jaar en we zijn nog steeds aan de het groeien. In de winkel hangen dus verschillende stijlen die je kan passen. Deze jurken noemen we sample jurken, deze kan je overigens ook ook huren. Als je een sample jurk hebt gepast en besluit om hem te kopen, wordt hij volledig nieuw op jouw maat gemaakt. We nemen al je afmetingen op en bestellen zo een jurk specifiek voor je. Het voordeel van afmetingen nemen is dat je na de aankoop minder tot geen ongewenste alteration kosten hebt.

Laat je bridal fantasy tot leven komen

Indien je een jurk hebt gepast maar graag andere details ziet op deze jurk, aarzel niet om zo transparant mogelijk te zijn met je bruidsstyliste. Wij helpen je namelijk graag verder in het verwezenlijken van je trouwjurk en we vertellen je graag wat er wél en niet mogelijk is. Vind je die ene jurk heel mooi maar is de sleep te kort of te lang? Je droomjurk gevonden maar heeft deze lange mouwen en je had graag strapless getrouwd? Aanpassingen zijn mogelijk!

Als je niet hebt gevonden wat je zoekt of sinds een lange tijd iets specifieks in gedachten hebt, dan bieden wij je ook de optie om je trouwjurk te ontwerpen. We gebruiken onze fantasie en creativiteit om de perfecte jurk voor je uit te tekenen. Met het uittekenen van een jurk, weet je helemaal wat je kan verwachten. Transparantie en eerlijkheid gaan boven alles tijdens dit proces. Om je volledig betrokken te houden bij het proces, gaan we samen doorheen alle stappen van het ontwerp. Van schets, tot final tekening, stoffen uitkiezen, samples uitkiezen en tijdens het naaien kunnen we je foto’s en video’s sturen hoe ver we staan met de jurk. Zo heb je een jurk die nooit eerder gezien is en volledig uniek. Alhoewel we ook spoedprocedures aanbieden, raden we aan om zeker 8 maanden op voorhand te beginnen met een eigen ontwerp jurk. Vraag bij je bruidsstyliste naar de mogelijke opties.